Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογος 'Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ' η αγαπημένη μου!

Εχω γράψει πολλές φορές γιά τη δασκάλα μου.

Την αγαπώ πολύ!  

Δεν είναι μυστικό, το ξέρετε και το γνωρίζει.

Ομως αγαπώ και την παράδοση της πατρίδας μου και ειδικότερα το κοπανέλι.  Με τις λίγες δυνάμεις λοιπόν που μου προσφέρει το blogging προσπαθώ κι εγώ να συμβάλλω ένα τοσοδούλικο κομματάκι στην διάσωση αυτής της μαγικής τεχνικής.  Ετσι επανέρχομαι ακόμα μιά φορά να σας θυμίσω που μπορείτε να γνωρίσετε κι εσείς αυτή την υπέροχη τεχνική.

Τον Οκτώβρη που τελειώνει σήμερα, άρχισαν πάλι τα μαθήματα στο Συλλόγου γιά την διάδωση αυτής της υπέροχης δαντέλας, του Κοπανελιού κι αυτό είναι που ήθελα να σας θυμίσω δηλαδή πού μπορείτε να βρείτε τον σύλλογο που θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε αυτή την όμορφη πλευρά της παράδοσής μας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 4 (3ος οροφος-γρ.16) 
ΑΘΗΝΑ τηλ 210 32 39 187

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  210 27 51 700 - 210 34 74 924


ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 4 (3ος οροφος-γρ.16) 
ΑΘΗΝΑ τηλ 210 32 39 187

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 27 51 700 - 210 34 74 924




Είναι μιά τέχνη παραδοσιακή που δεν χρειάζεται ταλέντο ΑΛΛΑ σωστή και υπομονετική δάσκαλα!!! Οπως καλή ώρα την κυρία Χριστίνα και τις βοηθούς της!

Θα χαρώ πολύ να μάθω ότι κάποιες από εσάς ενδιαφερθήκατε να συμμετέχετε στη διάδωση αυτής της υπέροχης τέχνης.

Ελπίζω να δω σύντομα δείγματα της δικής σας δαντέλας να ανεβαίνει στα blog σας.

Μιά ανάρτηση που κάνω με όλη μου την αγάπη για την δασκάλα μου και το ΚΟΠΑΝΕΛΙ.


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

O χορός καλά κρατεί γιά τα SOS μασκωτάκια

Δεν έχω κανένα νέο σας ακόμα γιά παιχνιδοδημιουργίες κι αυτό πολύ με λυπεί.

Ξέρω, ξέρω έχετε τις δουλειές σας και πιθανώς κι άλλα είτε bazaar είτε ...... οποιεσδήποτε συμμετοχές σας σε άλλες δραστηριότητες.  

Αλλά τα μασκωτάκια θα σας ευγνωμονούσαν κυριολεκτικά αν τα χειροποίητα παιχνιδάκια σας τα έπαιρναν απ'το χεράκι γιά να τα βοηθήσουν να φτάσουν στα παιδάκια του χωριού SOS Πλαγιαρίου  .

Οσο και γλυκούλια να είναι τα μασκωτάκια δεν μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους μόνα τους.

Γιά να σας θυμίσουν τον Χριστουγεννιάτικο σκοπό τους έβγαλαν μιά οικογενειακή φωτογραφία (τα πρώτα 18 μέλη) που σας την δίνω παρακάτω.


Λεπτομέρειες γιά τον τρόπο αποστολής των παιχνιδιών σας θα σας δώσω αν γράψετε στο παρακάτω εμαίηλ ή στο emai της Ρένας Χριστοδούλου όσοι το γνωρίζετε, ώστε να φτάσουν εγκαίρως (τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη πρέπει να βρίσκονται στα χέρια της Ρένας Χριστοδούλου) στον πρώτο σταθμό του προορισμού τους.

Περιμένουμε (εγώ και τα μασκωτάκια) με αγωνία τις συμμετοχές σας.  Οταν θα έχετε έτοιμα τα παιχνίδια σας μπορείτε να μου στέλνετε φωτογραφίες στο εμαιηλ foliebambi@gmail.com (οι "κόρες" μου, μού δάνισαν το email τους που έχει ελάχιστη κίνηση) γιά να τις αναρτήσω εδώ.


Σας ευχαριστούμε γιά τη συμμετοχή σας!!!